Mediterraan draadjesvlees
- 850 gr riblappen
- peper en zout
- 4 dl rode wijn
- 2 el rode wijnazijn
- 3,5 dl rundvleesbouillon
- 1 laurierblad
- 3 takjes verse tijm
- 12 teentjes knoflook
- 3 rode uien
- 12 partjes zongedroogde tomaten
- 50 gr zwarte olijven gehalveerd
- 2 el kappertjes
Vlees kruiden en bakken, afblussen met rode wijn, rode wijn azijn en bouillon.
Laurier en tijm toevoegen, Teentjes knoflook uit de schil aan vlees toevoegen.
Ui fruiten + tomaat, olijven en kappertjes aan het vlees toevoegen. 2 uur stoven.
Lekker met aardappelpartjes in de schil met rozemarijn en zeezout en sla melange met cesar dressing en croutinos.
Voor diegene die niet zo van sla houdt: worteltjes, erwtjes en appelmoes.
Toe adviseer ik: Voor de kaas liefhebber, een kaasplankje met old premium Beemster en voor de zoetliefhebbers, chocolade mousse met room.
Arnold